Schilderij/lijsten restauratie

Een mooi schilderij wilt men graag mooi houden. Het verteld een verhaal, heeft emotionele waarde of het is gewoon een prachtig kunstwerk. Echter na een aantal jaar kan door licht, vuil, vocht of ongelukjes het schilderij of de lijst aangetast worden. Dit wordt niet altijd opgemerkt, omdat de vervuiling vaak geleidelijk gebeurd.  Toch zal het u verbazen als het schilderij of de lijst gereinigd wordt. Oorspronkelijke kleuren komen naar voren en worden levendiger!

Wij zullen uw schilderij bekijken, testen en behandelen op advies. De behandeling kan uit verschillende handelingen bestaan. Zo kunt u denken aan: een oppervlakte reiniging, lokaal patches aanbrengen, volledig doubleren of het restaureren van de schilderijlijst.

Mocht u twijfelen of uw schilderij ook niet stiekem “vies” is. Of is uw schilderij en/of lijst beschadigd? Dan kunt u altijd contact opnemen met  het Restauratie Center.

Project portfolio

W. G. F. Jansen Harlingen 1871 – Blaricum 1949

Omschrijving:
Willem George Frederik Jansen werd geboren op 25 december 1871 te Harlingen en is overleden in 1949 te Blaricum. W. G. F. Jansen heeft veel  landelijke voorstellingen….

*Zie heel project*Y. D.W. Blyk acryl op canvas Ca.1940-1950

Omschrijving:
Een schilderij van Y. D.W. Blyk geschilderd met acryl op canvas uit Ca. 1940-1950 met zicht op een vaart en op de achtergrond een ophaalbrug. Locatie onbekend.

*Zie heel project*


J. H. Kaemmerer Den Haag 1894 – 1970 Tegelen

Omschrijving:
J.H. Kaemmerer, Den Haag 1894 – 1970 Tegelen. Johan Hendrik Kaemmerer was Nederlands kunstschilder. Hij studeerde aan de Akademie van de Beeldende Kunsten in …

*Zie heel project*